viernes, 25 de diciembre de 2009

Auditori


El divendres 20 de Novembre vem anar a l'Auditori a veure un concert destinat per a infants que es deia Corda I descorda.
Corda i descorda és un concert amb cinc escenaris. Els protagonistes (dos violins, una viola, un violoncel, un contrabaix i una guitarra) es mouen entremig del públic i li deixen descobrir les diferents sonoritats dels instruments de corda mitjançant la música, la màgia, la comicitat i la imaginació. Durant el concert es podrà sentir un repertori variat que engloba des de les cançons tradicionals catalanes al blues passant per grans pilars de la música clàssica com Mozart, Shubert, Brahms i Bartók.
( pagina web de l'auditori )
Em va semblar una manera molt especial de fer que els nens s'interessin per la música, em va agradar molt la veritat, convido a tothom que vagi, és una experiéncia molt divertida.
En primer lloc vam veure el museu de l'auditori on hi ha un bon recull de instruments de tot el món i de totes époques en un estat marabellos.
Seguidament vam anar a una havitació on hi havien instruments per poder tocar per tal que els infants és familiaritzin i puguin tocar instruments que segurament a casa no podran.



Aqui estem la Patri i jo disfrutan com nenes amb la nostra primera experiéncia amb l'arpa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario