viernes, 25 de diciembre de 2009

MNAC


Dimarts 17 de novembre vam visitar el museu nacional d'art de catalunya
Primer de tot ens van portar a una sala on ens explicavan una mica l'origen del muse, les obres que tenen, que és el que farem...
En segon lloc ens vam repartir en dos grups els que veurien "So i color" i "dansa de fades" jo anava al de dansa de fades.
La guia ens va acompanyar durant tota aquesta visita explicant-nos els quadres que retractaven tot el que tenia a veure amb personatges fantàstics, tota la visita ens la va fer com si focim un grup d'infants, la qual va ser més amena.
Ens va presentar la fada de la gota d´aigua, que la vam haver de despertar per tal de conèixer-la, ja que és la fada que protegeix l´aigua durant la nit, motiu pel qual, al matí dorm.
De quadres vam poder veure el follet dels flautins, que utilitza el seus dos flautins per despertar a la gent i la fada Aurora que també ens desperta però a base de llençar pètals per sobre dels caps de tothom. Vam tenir l´oportunitat de veure la fada de la nit, les fades del llac, l´ajudant del sol, els nans, el bosc encantat...
Per acavar vam anar a una sala, alla on al final de la visista es reuneixen els nens per tal de fer un repàs d'alló que han vist, per finalitzar vam ballar tots reunits.

No hay comentarios:

Publicar un comentario